Alternativ behandling af ADHD

Har du svært ved at koncentrere dig, er hyperaktiv og meget impulsiv, kan det være tegn på ADHD. Mangel på vitaminer/mineraler/olier samt nogle fødevarer kan forværre symptomerne.

Læs mere her på siden om, hvorfor behandling af ADHD med kinesiologi er et godt valg. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi mod ADHD
Er du udfordret vil kinesiologi mod ADHD være en oplagt måde at få mere balance i dit liv.

Behandling af ADHD hos mig vil give dig mere overskud til de opgaver, du stilles overfor i hverdagen.

Behandlingen vil først og fremmest handle om, at få dit nervesystem til at falde til ro. Det er nemlig på overarbejde, når du har ADHD og er derfor vigtig at få afstresset. Du vil opleve, at jeg med kinesiologien tager hånd om alle dine udfordringer i forbindelse med ADHD´en. Ved at afbalancere glemte og indestængte følelse, vil du opleve en indre ro.

Som kinesiolog favner jeg både det psykiske og det fysiske aspekt, da behandling af begge dele, giver det bedste resultat ifm. kinesiologisk behandling af ADHD.

Jeg vil formentlig give dig nogle øvelser med hjem, som skal give dig bedre koncentration og mere overskud i din hverdag.


Hvad er ADHD?
En af de primære årsager til ADHD er arvelighed. Men forskning viser også, at ADHD kan hænge sammen med en påvirkning af barnets hjerne før, under og efter en fødsel samt ved for tidlig og for lav fødselsvægt.

ADHD viser sig ofte hos børn ved 4-6 års alderen, men voksne kan også have ADHD. Lever du med ADHD, kan der være forskellige grader af, hvordan dit liv er påvirket af det. Nogle oplever kun få symptomer, mens andre har store udfordringer. Uanset hvordan du mærker det, vil kinesiologi mod ADHD have positiv effekt.

Er du eller dit barn også udfordret af ADHD?

Scroll to Top