Kinesiologi

Bliv klogere på kinesiologien
Rigtig mange har hørt om kinesiologien, men er måske ikke helt klar over, hvor fantastisk en behandlingsform det er.

Her på siden kan du finde svar på mange spørgsmål om kinesiologi. Finder du ikke, det du søger, er du altid velkommen til at kontakte mig.


Hvad kan kinesiologien hjælpe med?

Der er stort set ingen grænser for, hvad kinesiologien kan hjælpe med. Skal jeg med få ord beskrive det, er det fysiske og psykiske problemer og ofte i kombination med hinanden. Men kinesiologi er også godt til dig, der mangler energi eller har overfølsomhedsreaktioner.

På siderne “Få hjælp til” kan du også finde en lang række eksempler, hvad kinesiologien kan afhjælpe.

Hvordan virker kinesiologi?
Kroppen vil ved ubalancer forsøge selv at rette op for at genskabe balancen. Desværre lykkedes det ikke altid, da kroppen kan fejltolke nogle signaler. Kinesiologien kan “om-programmere” disse tankebaner.

Lyder det mystisk?

Hvem kan få kinesiologisk behandling?
Da kinesiologi er en nænsom behandlingsform, er den velegnet til alle både babyer, børn og voksne. Behandlingen er god til babyer og børn, da de kan have svært ved at udtrykke sig, men i kinesiologien “spørger” jeg kroppen.

Jeg gør mit yderste for at mine klienter føler sig trygge. Jeg forklarer altid, hvad jeg gør og respekterer naturligvis dine grænser.

Hvordan foregår en behandling med kinesiologi?

Dine ønsker og mål er omdrejningspunktet i behandlingen, hvor mit fornemmeste job er at få din krop og sind i balance. Jeg bruger muskeltesten, som er et let tryk fx på din arm til at afgøre, om det valgte mål har 1. prioritet.
Muskeltesten viser også, om der er ubalance i en meridian, som er kroppens energibaner.
Jeg bruger forskellige teknikker til at rette op på ubalancerne fx. massage, akupressurpunkter, afstresningsteknikker eller lette fysiske øvelser.
Klik på linket nedenfor og se mere om, hvordan en behandling foregår.

Hvor mange kinesiologiske behandlinger har man brug for?
Det er individuelt, hvor mange behandlinger man har brug for. Det afhænger af, hvilke udfordringer man ønsker hjælp til.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en snak om dine mål og ønsker.

Hvor kan man få kinesiologisk behandling?
I min hyggelig klinik som du finder centralt placeret i det midtjyske.
Min klinik ligger i min private bolig, hvor der er ro og du derfor kan føle dig godt tilpas.

Og så er her naturligvis gratis parkering.

Kan jeg få kinesiologisk behandling hjemme?
Hvis du har fysiske udfordringer og ikke kan klare transporten til min klinik, tilbyder jeg også hjemmebehandling. Bor du i en radius af 50 km fra Randers, kommer jeg gerne hjem til dig med min behandlerbriks.

Kontakt mig for aftale om pris og behandlingstype.

Har en kinesiolog tavshedspligt?
Ja – jeg har tavshedspligt. Det betyder, at jeg hverken oplyser dit navn, eller det vi taler om til andre.

Jeg fører også journal, som ligger elektronisk og kun jeg har adgang til den.

Hvad betyder kinesiologi?

Kinesiologi er en alternativ behandlingsform, som blev udviklet i 1960´erne af nogle kiropraktorer. Ordet kinesiologi betyder “Læren om bevægelse”.

Hvis der opstår ubalancer i kroppen, kan man selv gøre rigtig meget for sin egen sundhed. I kinesiologien tager man udgangspunkt i det hele menneske og formålet er at skabe balance og vække viljen til forandring.

Hvad kan kinesiologi ikke behandle eller helbrede?
Ved alvorlig eller uhelbredelig sygdom kan kinesiologien bruges som supplement til den traditionelle behandling. Her kan kinesiologien fjerne den stress, det er for kroppen at være ramt at alvorlig eller uhelbredelig sygdom.

Scroll to Top