Kinesiologi – alternativ behandling i Grenå

Har du tankemylder, svært ved at træffe beslutninger eller har ofte hovedpine, smerter og måske kæmper du med overvægten? Uanset hvilken udfordring du kommer med, er jeg med kinesiologien klar til at hjælpe dig.

Behandlinger med kinesiologi er vejen frem, så du igen kommer i balance. Det mål du ønsker at opnå, kan både være fysisk eller psykisk. Min erfaring er, at disse to aspekter ofte hænger sammen. Derfor favner behandlingen det hele menneske med krop, tanker og følelser.

Mine 1:1 sessioner med kinesiologisk behandling er for dig som privatperson. Er du barn eller særlig sensitiv, tager du naturligvis en forælder eller ven med.
Jeg tilbyder også firmaaftaler, hvor jeg kører ud til virksomheden. Læs mere her.

Hvad har du brug for, så du igen kan træffe de rette valg og blive den bedste udgave af dig?

Hvis du leder efter kinesiologi i Grenaa, så finder du min hyggelige klinik tæt på. Her bliver du mødt med varme, og mit primære fokus er, at du igen oplever balance i krop og sind.

Noget der fascinerer mig ved kinesiologien er, at det kan rette op på næste alt, selv de tilfælde der er opgivet af lægerne. Kontakt mig og hør om, hvad kinesiologien kan gøre for dig, som søger alternativ behandling i Grenaa.

Find vej fra Grenaa til min kinesiolog-klinik
Centralt placeret tæt ved Randers finder du min klinik. Så derved kan du, der søger kinesiologi i Grenaa let komme til behandling.
Du finder min klinik ved at køre af rute 16 mod Randers. Efter ca. 40 minutter drejer du fra Grenåvej til højre mod Langkastrup. Parkering hos mig er naturligvis gratis 😉

Du vil opleve, at der er roligt i klinikken, så du derved kan føle dig godt tilpas. Mine behandlinger er nænsomme og der er altid sat tid af til at stille spørgsmål.

Scroll to Top