Samtale

Når du kommer til kinesiologisk behandling hos mig, starter vi altid med en indledende samtale. Her taler vi om, hvad du har brug for hjælp til og hvilke mål vi skal arbejde med. Et mål kan både være i forhold til noget fysisk fx smerter, hovedpine eller fordøjelsesproblemer. Men målet kan også omhandle noget psykisk som angst, stress eller depression.

Når målene er på plads, bruger jeg muskeltesten til at afgøre, hvilket mål vi skal arbejde med først.

Nogle gange viser der sig nemlig mål, som vi skal arbejde med, før vi tager hul på de “oprindelige mål”. Førnævnte muskeltest er et let tryk på din arm eller en anden muskel.

Er du klar til at arbejde med dine udfordringer, men har svært ved at tale om det ? Kontakt mig og hør mere om, hvordan en afbalancering foregår og hvilke problemer jeg kan afhjælpe.

Forklaringen på at der dukker andre udfordringer op, er at kroppen husker alt. Hvis kroppen har været belastet fx på grund af mobning, ulykke, sorg eller noget helt andet, skal det afbalanceres først. Teknikken jeg bruger, for at fjerne den stress, som kroppen “holder fast i”, kan fx være samtale. Her taler vi om det du har oplevet og hvilke følelser, der var i spil.

Måske har du svært ved at sætte ord på, det du har oplevet. Her kan vi i stedet bruge visualisering af hændelsen eller det ønskede mål. Når kroppen har givet slip, på det den har holdt fast i, er du igen klar til at arbejde med dine mål og føre dem ud i livet.

Hvilke mål kan jeg hjælpe dig med at føre ud i livet? Kontakt mig og hør mere om, hvad kinesiologien kan hjælpe dig med.

Scroll to Top