Massage

En ubalance i kroppen kan både skyldes noget fysisk, psykisk eller en kombination af begge dele. Hvis der et eller flere steder på kroppen er spændinger, bruger jeg blandt andet massage til at løsne det op. Under massagen sidder eller ligge du på briksen fuldt påklædt.

Ved kinesiologisk behandling bruger jeg muskeltesten til at afgøre, om det er massage, jeg skal bruge for at genoprette balancen i din krop. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel. Når jeg arbejder med at få kroppen i balance, kaldes det for afbalancering.

Har du spændinger i kroppen, vil du ofte selv kunne pege stedet ud, hvor der er behov for massage. Men faktisk kan én muskel påvirke en anden, så jeg måske masserer et helt andet sted og stadig får spændingen til at forsvinde.

Ofte vil det være nok at massere med et blidt tryk og andre gange er der behov for et mere fast tryk. Jeg sikrer mig altid, at trykket aldrig bliver for hårdt, da det har den modsatte effekt; at området spænder mere op.

Massage hjælper din krop til at komme i balance. Kontakt mig og hør mere om alle de udfordringer en kinesiologisk kropsafbalancering kan afhjælpe.

De punkter jeg masserer har alle en forbindelse til en meridian. I kroppen findes der flere meridianer, som kan beskrives, som de energibaner, der løber gennem kroppen. På hver meridian ligger en række akupunkturpunkter, som alle har forbindelse til et organ.
Er der blokeringer i dine energibaner, fx på grund af spændinger, vil der ikke blive tilført nok energi til det tilhørende organ.

Derfor er massage en vigtig del af afbalanceringen, så energierne i din krop igen kan flyde optimalt.

Er du udfordret af smerter, har spændingshovedpine eller døjer du med migræne? Kontakt mig endelig og hør mere om, hvad kinesiologien kan hjælpe dig med.

Scroll to Top