Kinesiologi – alternativ behandling i Viborg

Har du ofte spændingshovedpine? Er du udfordret af frygt, stress eller problemer med overgangsalderen? Få hjælp af kinesiologien, der kan rette op på stort set alt – også selv om du ikke kender årsagen til problemet.

Mine personlige 1:1 sessioner med kinesiologi er for dig som privatperson. Jeg tilbyder desuden firmaaftaler – læs mere her.
Kinesiologi er velegnet til alle aldersgrupper, da det er en nænsom behandling. Babyer og børn kan behandles gennem den ene forælder.

Hvad ønsker du hjælp til? Kontakt mig og hør mere om alt, hvad alternative behandlinger med kinesiologi kan udrette.


Så søger du kinesiologi i Viborg, er der ikke langt til min hyggelige klinik, som ligger tæt på Randers. Her er mit vigtigste job, at få dig og din krop i balance. I mine behandlinger ser jeg mennesket som en helhed, hvor krop, energi og følelser påvirker hinanden.

Min “kinesiologi-rejse” startede i 2019 og jeg har siden været fuldstændig fascineret af, hvad kinesiologien kan rette op på. Selv de udfordringer som er opgivet af lægerne.

Tag hul på “din rejse”; træf de rette beslutninger og kom i balance både fysisk og psykisk. Kontakt mig og hør mere for dig, der søger alternativ behandling i Viborg.

Find vej fra Viborg og til klinikken
Min hyggelig klinik finder du centralt placeret i det midtjyske. Så for dig der søger kinesiologi i Viborg, er det let at komme til kinesiologisk behandling.

Du kører af rute 16 mod Randers. Efter ca. 45 minutter tager du motorvej E45 tilkørsel 40 mod Grenå og til afkørsel 43 og herefter Ringvej syd (rute 16). Herfra er der kun ca. 15 minutter til min klinik i Langkastrup. Hos mig er parkeringen selvfølgelig gratis 😉

Klinikken ligger i min private bolig, som ligger på landet i rolige omgivelser. Jeg sætter en ære i, at du føler dig godt tilpas og har derfor sat god tid af til mine behandlinger. Det gør også, at der altid er plads til at stille spørgsmål.

Scroll to Top