Kinesiologi – alternativ behandling i Aarhus

Siger du nej tak til havefesten pga. græsallergi? Spænder dine tanker eller din angst ben, for det du gerne vil? Få hjælp af kinesiologien, som er en nænsom behandlingsmetode og derfor velegnet til alle aldersgrupper. Selv når du ikke kender årsagen til dine udfordringer, vil mine behandlinger sætte gang i din evne til selvheling. Start rejsen, lær din krops signaler og bliv igen “den bedste udgave af dig”.

Jeg tilbyder 1:1 sessioner med kinesiologi er for dig som privatperson. Læs også om muligheden for firmaaftaler her.


Søger du kinesiologi i Aarhus, finder du min hyggelige klinik ikke langt fra dig. Jeg har sat god tid af til behandlingen, så der er tid til at tale om, hvilke ønsker du gerne vil opnå. Det kan både være noget fysisk, psykisk eller en kombination af disse. Når jeg arbejder med at få din krop i balance, inddrager jeg også din energi og dine følelser. Min erfaring er nemlig, at jeg derved opnår de bedste resultater.

Der er stort set igen grænser for, hvad kinesiologien kan udrette, selv de udfordringer, som er opgivet af lægerne.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvad kinesiologien kan gøre for dig, som søger alternativ behandling med kinesiologi i Aarhus.

Find vej fra Aarhus og til min dejlige klinik
Min klinik er centralt placeret i det midtjyske og det er derfor let for dig, der søger kinesiologi i Aarhus, at komme til kinesiologisk behandling.
Du kører af motorvej E45 mod Randers. Ved afkørsel 43 følger du Ringvej syd (rute 16) mod Assentoft. Herfra er der kun ca. 10 minutter til min klinik i den lille by Langkastrup. Parkeringen hos mig er naturligvis gratis 😉

Grunden til at jeg valgte at have klinik i min private bolig er, at her er ro og du derved kan føle dig godt tilpas. Jeg afsætter altid god tid til mine behandlinger, så der er tid til at stille spørgsmål.

Hvad kan jeg gøre for dig, så du igen kan komme i balance?

Scroll to Top