Kinesiologi – alternativ behandling i Ebeltoft

Oplever du udfordringer med barnløshed, angst, depression eller kæmper du med smerter, rygproblemer, stress eller noget helt andet? Så er kinesiologien det rette valg for dig. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan opnå med kinesiologien både fysisk og mentalt.

Mine individuelle sessioner med alternativ behandling er for dig som privatperson. Babyer og børn har naturligvis en forælder med. Jeg tilbyder også aftaler til virksomheder – læs mere her.

Hvad har du behov for, så din balance genoprettes og du igen kan træffe de rigtige valg og blive den bedste udgave af dig selv?


For dig der søger kinesiologi i Ebeltoft, er der ikke langt til min hyggelige klinik. Mine behandlinger er nænsomme og jeg sætter altid tilstrækkelig tid af, så der er plads til at stille spørgsmål.

Det vigtigste for mig er at bringe din krop i balance. Her opnår jeg de bedste resultater, ved at se på mennesket som en helhed. Krop, tanker og følelser hænger sammen og indgår altid i mine behandlinger. Jeg er fascineret af, hvad behandlingen kan udrette selv i de tilfælde, der er opgivet af lægerne.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig og høre om, hvad kinesiologien kan gøre for dig, hvis du søger kinesiologi i Ebeltoft.

Sådan finder du vej fra Ebeltoft til min klinik
Med en central placering af min klinik tæt ved Randers, er det let for dig, der søger kinesiologi i Ebeltoft at komme til behandling med kinesiologi.

Min klinik finder du, ved at køre ad rute 21, til du når rundkørslen i Drastrup. Herefter følger du rute 16 mod Grenå. Derfra er der kun ca. 10 minutter kørsel til min klinik i Langkastrup. Hos mig er parkering naturligvis gratis 😉

Klinikken ligger i min private bolig, da her er roligt og du derved kan føle dig godt tilpas. Jeg glæder mig til at hjælpe dig, uanset hvilke udfordringer du kommer med.

Scroll to Top