Sådan oplever klienterne mine behandlinger

Tina, sekretær
Støtte til at være robust

Ved behandlinger hos Pia oplever jeg en helt utrolig og behagelig afbalancering af hele kroppen. Det giver en ro og robusthed, der ruster mig til at modstå de negative påvirkninger kroppen jævnligt står overfor.

Pia har fokus på det hele menneske og kommer med rigtig mange små guldkorn i form af små øvelser og forandringer, man i hverdagen selv kan udøve for at fastholde balancen i kroppen.Pia er en seriøs behandler, og jeg kan varmt anbefale hende til alle, der ønsker at arbejde med sig selv på alle områder.

Auline, pædagog
Mærker kroppens signaler igen

Det er altid en fornøjelse, at komme til behandling ved Pia. Jeg oplever, at hun gør sig umage i sine behandlinger, og er meget engageret samt nærværende i mødet med mig.

Pia har hjulpet mig til mange indsigter i forhold til min krops signaler, og jeg mærker en klar forbedring i min fysiske tilstand efter mine behandlinger.
Pia får mine varmeste anbefalinger! Hun er en sand fornøjelse både som behandler og som menneske.

Jane, serviceassistent
Stress

Pia har hjulpet mig meget, når jeg har følt mig stresset. Hun har skabt forbindelse i min krop, hvis hele systemet har “trængt til en opdatering”. Jeg kan varmt anbefale Pia. Hun er sød, betænksom og meget professionel.

Sonja, pensionist
Sorg

Jeg har fået hjælp af Pia til at komme mig over tabet af min mand. Jeg har fået mere energi og har endda tabt mig efter en periode, hvor jeg trøstespiste. Pia er rolig og ved, hvad hun har med at gøre. Jeg kan varmt anbefale Pia.

Anja, sekretær
Spændte muskler

Da jeg kom med meget spændte muskler i benene, brugte Pia en teknik, hvor hun fik dem til at slappe af, så jeg ikke havde så ondt. Jeg kan godt lide Pias rolige tilgang og omhyggelighed.


Scroll to Top