Kinesiologi – alternativ behandling i Randers

Har du spændingshovedpine, smerter i kroppen, angst eller depression? Eller er det nogle helt andre udfordringer, som spænder ben, for det du gerne vil i livet?

Så er det nu, du skal læse videre. Kinesiologi i Randers er for dig, der ønsker mere energi og generelt blive “den bedste udgave af dig” igen.

Hos mig er du i fokus og mit vigtigste job, er at genskabe balancen i din krop og psyke. Mine 1:1 sessioner med kinesiologi er for alle aldersgrupper. Derudover tilbyder jeg også firmaaftaler – læs mere her.

Hvis du søger alternativ behandling med kinesiologi i Randers, ligger min hyggelige klinik ikke langt væk. Hos mig er der god tid til spørgsmål og mine behandlinger er meget nænsomme. Det gør at babyer og børn også kan have glæde af kinesiologien. Har du angst eller er du meget sensitiv, er du i trygge hænder hos mig. Jeg lytter til dig og din krops signaler, og der dukker aldrig mere op, end du er klar til at håndtere.

Siden jeg startede med kinesiologi i 2019, har jeg været fuldstændig betaget af, hvad det kan rette op på selv i de tilfælde, der er opgivet af lægerne. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvad kinesiologien kan gøre for dig, som søger alternativ behandling i Randers.

Sådan finder du vej fra Randers til min klinik med kinesiologi
Med en central placering af min klinik tæt ved Randers, er det let for dig der søger kinesiologi i Randers, at komme til behandling med kinesiologi.
Min klinik finder du nær Assentoft, hvor du kan køre ad Ringvej Syd (rute 16/omfartsvejen) mod Grenå. Herfra er der kun ca. 10. minutters kørsel til min klinik i Langkastrup. Hos mig er parkering naturligvis gratis 😉

Jeg har valgt, at have klinik i min private bolig, da her er ro, og du derfor kan føle dig godt tilpas. Jeg afsætter altid god tid til mine behandlinger, så der er tid til at stille spørgsmål.

Kinesiologisk behandling hjemme hos dig
Hvis du har fysiske udfordringer og ikke kan klare transporten til min klinik, tilbyder jeg også hjemmebehandling. Bor du i en radius af 30 km fra Randers, kommer jeg gerne hjem til dig med min behandlerbriks. Det kræver derfor, at du har god plads til briksen og gerne et bord til mit materiale.

Kontakt mig for aftale om pris og behandlingstype.

Scroll to Top