Kinesiologi – alternativ behandling i Aalborg

Er du ude af balance? Er du som mange andre udfordret af smerte, spændingshovedpine, barnløshed eller angst. Eller måske kæmper du med rygproblemer, stress eller noget helt andet?

Fortvivl ikke; med kinesiologi er der nærmest ubegrænsede muligheder for at opnå resultater både fysisk som psykisk.

Mine individuelle 1:1 sessioner er for dig som privatperson. Da behandlingen er meget nænsom er den velegnet til alle aldersgrupper.
Jeg tilbyder desuden behandlinger med kinesiologi som firmaaftale, hvor jeg kører ud til virksomheden. Læs mere her.

Hvilke udfordringer har du brug for hjælp til? Kontakt mig og hør mere om kinesiologiske behandlinger og hvad de kan udrette.


For dig der søger alternativ behandling med kinesiologi i Aalborg, er der ikke langt til min hyggelige klinik tæt ved Randers. Her vil du føle dig godt tilpas og mærke, at der er hjælp at hente, uanset hvilken udfordring du kommer med. I mine behandlinger ser jeg mennesket som en helhed, da jeg ved, at krop, energi og følelser påvirker hinanden.

Jeg er i den grad betaget af, hvad kinesiologien kan udrette også ift. udfordringer, som er opgivet af lægerne.

Kontakt mig endelig. Jeg glæder mig til at fortælle om og vise, hvad kinesiologien kan gøre for dig, der søger kinesiologi i Aalborg.

Find vej fra Aalborg til klinikken
I det midtjyske er min klinik centralt beliggende for dig, der søger kinesiologi i Aalborg. Du finder let klinikken ved at køre af motorvej E45 mod Randers. Ved afkørsel 43 følger du Ringvej syd (rute 16) mod Assentoft. Herfra er der kun ca. 10 minutter til min klinik, der ligger i landsbyen Langkastrup. Parkering hos mig er gratis 😉

Min hyggelige klinik ligger i min private bolig. Her er nemlig ro, så du kan føle dig godt tilpas. Jeg afsætter altid tilstrækkelig tid til mine behandlinger, så du har god tid til at stille spørgsmål.

Scroll to Top