Fysiske øvelser

Mit vigtigste job, når du er til kinesiologisk behandling, er at få din krop og sind i balance. Her bruger jeg en række forskellige teknikker for at genoprette balancen. Den teknik jeg bruger, afhænger af hvilken udfordring du kommer med.

Jeg bruger muskeltesten, som er et let tryk på en muskel fx din arm, for at afgøre hvilken teknik der bedst genopretter balancen. En af disse teknikker er fysiske øvelser, som du laver under behandlingen. Det kan også være lette fysiske øvelser, som du skal lave derhjemme.

Et eksempel hvor jeg bruger fysiske øvelser er, hvis en klient har svært ved at tage beslutninger, har dårlig hukommelse eller måske har indlæringsvanskeligheder. Her kan ubalancen skyldes, at de to hjernehalvdele ikke arbejder sammen, eller at den ene hjernehalvdel har ”overtaget” det meste af arbejdet.

Der vil her være brug for at lave nogle fysiske øvelser. Det kan fx være krydsgang, hvor arme og ben skiftevis bevæges foran kroppen. I en anden øvelse laver man ottetaller, ved at svinge med armene.

Disse og mange andre fysiske øvelser bruger jeg, for at rette op på den ubalance, der er i kroppen. Når balancen er genoprettet, vil det give dig overskud til at gennemføre de mål, du har sat dig. 

Hvilke mål kan jeg hjælpe dig med at føre ud i livet? Kontakt mig og hør mere om, hvad kinesiologien kan hjælpe dig med.

Scroll to Top