Kinesiologi – alternativ behandling i Assentoft

Er du udfordret af hovedpine, allergi, angst, depression eller kæmper du med overvægt, rygproblemer, stress eller noget helt andet? Der kan være mange årsager til, at du er ude af balance.

Men fortvivl ikke; ”der er stort set ingen grænser for, hvad kinesiologien kan udrette såvel fysisk som psykisk.”

Kinesiologi er en nænsom behandlingsform, der er velegnet til alle aldersgrupper. Børn har selvfølgelig en forælder med. Har man angst eller er særlig sensitiv, er man også velkommen til at følges med en ven eller et familiemedlem.

Mine 1:1 sessioner med kinesiologi er for dig som privatperson og jeg tilbyder også firmaaftaler – læs mere her.

Hvad har du brug for, så du igen kan træffe de rette valg og blive den bedste udgave af dig?

Søger du alternativ behandling med kinesiologi i Assentoft, er der ikke langt til min hyggelige klinik. Her bliver du taget godt imod og det vigtigste for mig, er at få dig og din krop i balance. Jeg ser mennesket som en helhed, hvor krop, energi og følelser kan påvirke hinanden.

Siden jeg startede med kinesiologi i 2019, har jeg været fuldstændig betaget af, hvad det kan rette op på selv i de tilfælde, der er opgivet af lægerne. Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvad kinesiologien kan gøre for dig, som søger kinesiologi i Assentoft.

Find vej fra Assentoft til klinikken
Med en central placering af min klinik tæt ved Randers, er det let for dig der søger kinesiologi i Assentoft, at komme til behandling med kinesiologi.
Min klinik finder du ved at køre mod Grenå, hvor du efter ca. 10 minutter skal dreje fra mod Langkastrup. Hos mig er parkering naturligvis gratis 😉

Jeg har valgt, at have klinik i min private bolig, da her er ro, og du derfor kan føle dig godt tilpas. Jeg afsætter altid god tid til mine behandlinger, så der er tid til at stille spørgsmål.

Kinesiologisk behandling hjemme hos dig
Hvis du har fysiske udfordringer og ikke kan klare transporten til min klinik, tilbyder jeg også hjemmebehandling. Bor du i en radius af 30 km fra Randers, kommer jeg gerne hjem til dig med min behandlerbriks. Det kræver derfor, at du har god plads til briksen og gerne et bord til mit materiale.

Kontakt mig for aftale om pris og behandlingstype.

Scroll to Top