Hvor mange kinesiologiske behandlinger har man brug for?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger med kinesiologi, der er nødvendige for at opnå det ønskede mål.

Når mine klienter kommer med ønske om at opnå et konkret mål, afgør jeg ved brug af muskeltesten, om målet har 1. prioritet. Det kan nemlig ske, at der er noget andet, der skal arbejdes med først, inden vi tager hul på det ønskede mål. Muskeltesten er et let tryk på klientens arm eller en anden muskel.

Hvis der er mål, der skal arbejdes med før andre er det fordi, kroppen husker alt. Hvis kroppen har været belastet fx på grund af mobning, en ulykke, sorg eller noget helt andet, så starter man med at afbalancere det, hvis muskeltesten viser det er 1. prioritet. Først derefter er det muligt at arbejde videre med de mål, som klienten har. 

Et andet eksempel er en klient med problemer med ryggen efter en ulykke. Her er det ikke nok at bruge massage og anden smertelindring, da det kun har en kortvarig effekt. Her fjerner jeg først den stress, som blev udløst ved ulykken og derefter vil afspænding af musklerne virke.

Når man får kinesiologisk behandling kaldes arbejdet med at få kroppen i balance for afbalancering.

Til at genoprette balancen bruger jeg massage, akupressurpunkter, fysiske øvelser, visualisering af følelser og flere andre metoder. Læs mere om behandlingsteknikkerne her.

Hvilke mål skal jeg hjælpe dig med at føre ud i livet?

Scroll to Top