Hvad kan kinesiologi ikke behandle eller helbrede?

Der er stort set ingen grænser er for, hvad jeg med kinesiologien kan hjælpe med.

Desværre kan kinesiologien ikke helbrede kroniske lidelser og alvorlige sygdomme. Men den kinesiologiske behandling, kan bruges til at fjerne den stress, det skaber i kroppen, når man er ramt af en kronisk lidelse eller en alvorlig sygdom.

Under den kinesiologiske behandling bruger jeg muskeltesten, som er et let tryk på din arm eller en anden muskel. Herved kan jeg afgøre, om der er ubalance i dine energibaner også kaldet meridianer.
Hver meridian løber gennem et organ fx nyrerne eller leveren. Er der ubalance får organet ikke den nødvendige energi og kan derfor ikke fungere optimalt.

Især ved alvorlig eller uhelbredelig sygdom kan kinesiologien bruges til at skabe balance. Her er det særlig vigtigt, at alle organer har de bedste betingelser for at få tilført energi. Resultatet vil give dig mere overskud og bedre livskvalitet på trods af din sygdom.

Kinesiologisk behandling er ikke beregnet til at stå alene ved alvorlig sygdom, men kan være et supplement til den traditionelle behandling.

Du vil opleve, ved kinesiologisk behandling ved kroniske lidelser eller alvorlig sygdom, at afbalanceringen er meget nænsom. Det gør, at behandlingen også er egnet til børn og unge.

Er du eller én du kender ramt af en kronisk eller alvorlig sygdom?

Scroll to Top