Alternativ behandling af Angst

Oplever du tankemylder, hjertebanken og har du ofte indre uro, så kan det være angst, der er årsagen.

Få hjælp til at komme af med din angst ved kinesiologisk behandling hos mig. Kontakt mig og hør mere eller book tid via linket nedenfor.

Brug af kinesiologi mod angst
Lever du med angst, kan der være forskellige grader af, hvordan dit liv er påvirket af det. Men uanset hvordan du oplever det, er behandling af angst med kinesiologi et godt valgt. Det er en meget nænsom behandlingsform, som åbner op for at genoprette din balance. Selv når du ikke kender årsagen til, at din angst er startet, vil kinesiologien stadig kunne hjælpe dig. Det er muligt, da en afbalancering fjerner den stress, som kroppen ”holder fast i”. Derefter vil du opleve at angsten mindskes eller helt forsvinder.

Du vil formentlig skulle lave nogle øvelser hjemme. Det kan være nogle sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Når jeg vælger at give dig hjemmearbejde ifm. behandling af angst, er det for at hjælpe din krop til at fastholde og videreføre de mål, du ønsker at opnå.

Hvad er angst?
Du kan opleve angst både for noget kendt og noget ukendt. Selv om angst er en naturlig følelse, kan det tage overhånd og ”spænde ben”, for det du gerne vil i livet.

Når angsten opstår udløser det stress i kroppen og giver spændinger i muskler, træthed, rysten og uro. Nogle reagerer ved at svede, blive kortåndet, får hjertebanken og ubehag i maven.

Hvorfor opstår angst
Din angst kan være udløst af en hændelse, som din bevidsthed har holdt fast i. Måske tænker du ikke længere over det, da det ligger langt tilbage i tid. Det kan også være, at din bevidsthed har ”lagt låg” på hændelsen, da den har været meget ubehagelig for dig.

Er du udfordret af angst, eller kender du en, der er det?

Scroll to Top