Alternativ behandling af Barnløshed

Har du ønske om at blive gravid, men desværre oplever, at det ikke lykkedes?

Kinesiologi mod barnløshed kan være med til at sætte skub i processen. Læs mere om behandlingen her. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig.

Behandling af kinesiologi mod barnløshed
Flere par vælger alternativ behandling for at opnå graviditet, men hvad er grunden til, at kinesiologisk behandling mod barnløshed er et godt valg?

Først og fremmest vil kinesiologi mod barnløshed gavne både manden og kvinden, da årsagen til at man er infertil kan skyldes miljø og livsstil hos den ene eller begge parter.

Ved brug af muskeltesten vil jeg afgøre, hvilken udfordring der skal arbejdes med som den første prioritet ifm. behandling af barnløshed. Ofte dukker der noget følelsesmæssigt op, da den manglende graviditet er forbundet med sorg og frustration. Der kan endda være tale om blokeringer, som gør, at kroppen ikke er indstillet på en graviditet.

Et godt eksempel fra praksis er en ung pige, som gennem sin barndom har oplevet mobning og dårligt selvværd til følge. Selv om hun ønsker at blive gravid, har hendes underbevidsthed lavet en blokering, så hun ikke føler, at hun fortjener at blive gravid. Afbalanceringen mod barnløshed løste op for denne følelse og hun er i dag mor til en dejlig dreng.

Behandling for barnløshed hos mig, vil tilføre dig energi og gøre kroppen mere modtagelig for at blive gravid.

Årsager til barnløshed
Der findes flere årsager til ufrivillig barnløshed og op mod 20% af befolkningen oplever infertilitet enten vedvarende eller i perioder. Mange ved at alkohol, tobak og kaffe kan påvirke fertiliteten. Men psykiske forhold samt kombination af flere ting, kan også være det, der ”spænder ben” for ønskebarnet.

Netop derfor er kinesiologisk behandling mod barnløshed et godt valgt, da behandlingen er holistisk og ser det fysiske og psykiske i sammenhæng.

Ønsker du at høre mere om behandling for barnløshed?

Scroll to Top