Alternativ behandling af Cancer og andre alvorlige sygdomme

Er du ramt af cancer eller anden alvorlig sygdom? Så kan kinesiologisk behandling være et godt supplement til den traditionelle behandling i det etablerede sundhedssystem.

Få en snak med mig og hør om, hvad kinesiologien kan gøre for dig.

Hvorfor bruge kinesiologi ved cancer og alvorlige sygdomme?
Har man kræft, en kronisk lidelse eller anden alvorlig sygdom skaber det stress i kroppen. Her kan afbalanceringer hos mig være med til at fjerne stress, give ny energi så dit overskud og livskvalitet højnes.

Kroppen er indstillet på at kunne hele selv ved sygdom og ubalance. Men desværre er det ikke alt, som kroppen selv kan rette op på. På samme måde kan kinesiologien desværre heller ikke helbrede cancer og alvorlige sygdomme. Men det kan hjælpe med til at booste din selvhelbredelse og få energien til at flyde frit.

Hvordan foregår behandling med kinesiologi ved cancer og alvorlig sygdom?
Uanset om du er ramt af cancer, kronisk sygdom eller alvorlig sygdom, vil behandlingen hos mig tage udgangspunkt i både det fysiske og psykiske aspekt. Muskeltesten viser, hvilke udfordringer der har højeste prioritet og derfor skal bearbejdes først. Fordelen ved kinesiologisk behandling ifm. cancer og alvorlige sygdomme er, at behandlingsmetoden er meget nænsom. De fleste oplever efterfølgende mere balance og ro i kroppen.

Udover det nævnte vil en afbalancering også kunne rette op på de følelser og det chok, det er for kroppen at være i behandling for en alvorlig og måske uhelbredelig sygdom. Ved kinesiologisk behandling af alvorlig eller kronisk sygdom, arbejder jeg desuden med at fjerne negative tanker og trosmønstre for derved at understøtte kroppens egen evne til selvhelbredelse.

Er du ramt af cancer eller anden alvorlig sygdom?

Scroll to Top