Alternativ behandling af Ensomhed

Flere oplever ensomhed i løbet af deres liv, men hvis følelsen af ensomhed sætter sig fast og overskygger din hverdag, kan en afbalancering hos mig være den hjælp, du har brug for.

Læs videre og find ud af, hvad der gør kinesiologien i stand til at hjælpe mod ensomhed. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi ved ensomhed
Kinesiologi er et godt valg for at bryde med ensomhed, som kan ”ramme” både børn, unge og ældre. Selv om man er i et forhold eller dagligt omgås mange mennesker, kan man stadig føle sig ensom. I forbindelse med kinesiologisk behandling af ensomhed, vil muskeltesten vise mig, hvilke udfordringer der først og fremmest skal arbejdes med. Flere oplever at underbevidstheden holder fast i nogle tankemønstre, som gør det svært at slippe ensomheden.

Afbalanceringen vil udover fornyet energi også give dig værktøjer til at ændre din selvopfattelse og give dig mod til at træde ud af ensomheden. Når balancen er genoprettet, vil ensomheden ikke længere overskygge din dagligdag.

Jeg vil ved behandling af ensomhed sikkert give dig nogle øvelser med hjem, som kan være nogle sætninger, du skal sige eller nogle lette fysiske øvelser. Begge dele skal understøtte og hjælpe din krop til at fastholde og videreføre de mål, du ønsker at opnå.

Årsager til ensomhed
Ensomhed kan blandt andet opstå efter dødsfald, forældres skilsmisse, flytning af skolen, mobning og mangel på venner.

Det kan ske, at du oplever at miste gnisten til at foretage dig, det du plejer og måske har svært ved at strukturere din hverdag. Nogle oplever også angst, stress og nedsat selvværd ifm. depression.

Føler du dig ensom? Kontakt mig og hør mere om hvad kinesiologien kan hjælpe dig med?

Scroll to Top