Alternativ behandling af Fobi

Er du bange for edderkopper, angst for højder, at flyve eller at tale i forsamlinger? Fobi er generende og kan i værste fald føre til, at du ikke lever det liv, du gerne vil.

Uanset hvad din fobi skyldes, så er der hjælp at hente med kinesiologien hos mig. Kontakt mig og hør mere om, hvad kinesiologien kan udrette.

Brug af kinesiologi mod fobi
Du kan trygt vælge kinesiologisk behandling af fobier, da du ikke presses ud i situationer, som du ikke kan håndtere.

Fobien kan være udløst af en hændelse, som din hjerne har tolket som farlig. Når du efterfølgende oplever noget tilsvarende, vil din krop reagere med samme angstfølelse. Måske ved du ikke selv, hvad årsagen er til, at fobien er startet.

I kinesiologisk behandling af fobi bruger jeg muskeltesten til at finde forklaringen på, hvorfor fobien er startet og for at afgøre hvilken behandling, der er den mest optimale. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel.

Kinesiologisk behandling af fobi er en blid behandlingsform, som alle uanset alder kan få hjælp af.

Efter afbalanceringen får du formentlig nogle øvelser med hjem. Det kan være sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Ved en kinesiologisk behandling mod fobi skal hjemmearbejdet bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Beskrivelse af fobi
Bestemte ting eller situationer, der egentlig ikke er forbundet med reel fare, kan hos nogle udløse angst. Hvis angsten gør, at du ikke fungerer i hverdagen, er der tale om fobi.

Symptomer i forbindelse med fobi kan være hjertebanken, kortåndethed, svimmelhed, rysten og uro. Nogle oplever samtidig spændinger i musklerne og føler sig stressede.

Fobi kan også give angstanfald, som i værste fald kan udløse panikangst. Under begge dele er kroppens forsvarssystem i alarmberedskab og gentagne anfald belaster kroppen. Det er derfor vigtigt at få behandlet.

Lider du af fobi og ønsker du at høre mere om, hvad kinesiologien kan gøre for dig?

Scroll to Top