Alternativ behandling af Fordøjelsesproblemer

Er du udfordret af halsbrand, sure opstød, kvalme, luft i maven eller problemer med afføringen (tynd mave/hård mave) kan det være tegn på, at din fordøjelse ikke virker optimalt.

Kinesiologisk behandling af fordøjelsesproblemer kan hjælpe dig. Læs mere nedenfor. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi ved fordøjelsesproblemer
Når du vælger kinesiologisk behandling af fordøjelsesproblemer, er du i gode hænder. Jeg vil gennem afbalanceringen finde den eller de udfordringer, som gør, at din fordøjelse ikke fungerer optimalt. En pludselig hændelse som stresser kroppen, kan fx være starten på en dårlig fordøjelse. Et godt eksempel fra klientpraksis er en ung mand, der som barn oplever at forældrene skændes voldsomt, mens han sidder og spiser havregryn med mælk. Efter hændelsen begynder hans fordøjelse at reagere negativt, når han indtager mælkeprodukter. Her er det hans underbevidsthed, der husker det ubehagelige skænderi og ”forbinder” det med mælk og dermed noget, den skal reagere på.

En afbalancering kan være med til at ”nulstille” denne hukommelse, så kroppen bliver i stand til, ikke at reagere så kraftigt eller at fjerne udfordringen så fordøjelsen igen fungerer og det er muligt at indtage det, du har haft udfordringer med. Jeg vil ved behandling af problemer med fordøjelsen bruge muskeltesten til at afgøre, hvilke udfordringer, vi skal arbejde med som første prioritet. Ud over afbalanceringerne for at få en bedre fordøjelse, vil jeg også give dig konkrete kostråd og anbefalinger til vitaminer/mineraler, der styrker fordøjelsen.

Hvordan opstår problemer med fordøjelsen?
Der kan være mange årsager til fordøjelsesproblemer. Ofte hænger det sammen med det du spiser, men det kan fx også skyldes stress, for lidt væske eller mangel på vitaminer/mineraler.

Symptomerne kan variere lige fra mavesmerter og oppustethed til forstoppelse, diarré og kvalme. Nogle oplever også hovedpine, træthed og manglende appetit.

Har du vendt problemet med din læge, vil de formentlig betegne det som irriteret tyktarm, nervøs mavekatar, fødevareallergi eller -intolerance.

Har du eller en du kender fordøjelsesproblemer?

Scroll to Top