Alternativ behandling af Frygt

Angst og frygt er et udtryk for to forskellige følelser. Når du frygter noget, vil der ofte være tale om reel fare og din krop vil bruge forholdsvis mange kræfter, når følelsen opstår.

Kom af med din frygt og få mere overskud i hverdagen, til det du gerne vil. Uanset hvordan eller hvornår din frygt er opstået, er der hjælp at hente med kinesiologisk behandling hos mig.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, så du kan høre, hvad kinesiologien kan gøre for dig.

Brug af kinesiologi mod frygt
Når du vælger kinesiologisk behandling af frygt, er du i trygge hænder, da du ikke presses ud i situationer, som du ikke kan håndtere.

Din frygt kan blandet andet være udløst af en hændelse, som din hjerne har tolket som farlig. Når du efterfølgende oplever noget tilsvarende, vil din krop reagere med samme følelse. Måske ved du ikke selv, hvorfor din frygt er opstået og har samtidig svært ved selv at komme ud af frygten.

I kinesiologisk behandling af frygt bruger jeg muskeltesten til at finde ud af, hvorfor frygten er opstået og for at afgøre hvilken behandling, der er den mest optimale. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel.

Efter afbalanceringen får du formentlig nogle øvelser med hjem. Det kan være sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Ved en kinesiologisk behandling af frygt skal hjemmearbejdet bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Beskrivelse af frygt
Bestemte ting eller situationer kan udløse følelsen af frygt. For urmennesket var frygten en positiv ting, da det gav superkræfter fx til at flygte fra et farligt dyr. Men for nutidens mennesker kan frygten ende med at dræne energien og resultere i stress og angstanfald. Flere oplever at frygten påvirker deres hverdag i sådan en grad, at de ikke kan leve det liv, de gerne vil. Symptomerne i forbindelse med frygt kan være hjertebanken, svedige hænder og besvær med at trække vejret. Nogle bliver handlingslammede, er svimle og kan ske at besvime.

Hvis du frygter noget, træder kroppens forsvarssystem i alarmberedskab. Når du gennem længere tid går med en følelse af frygt, belaster det kroppen. Det er derfor vigtigt at få behandlet din frygt.

Kinesiologisk behandling af frygt er en blid behandlingsform, som alle uanset alder kan få hjælp af.

Lider du af frygt eller ønsker du at høre mere om, hvad kinesiologien kan hjælpe med ifm. frygt?

Scroll to Top