Alternativ behandling af Overgangsalder

Er du udfordret af generende symptomer i overgangsalderen og ønsker du at undgå brug af hormoner?

Få kinesiologisk behandling og kom lettere igennem din overgangsalder. Kontakt mig og hør mere.

Brug af kinesiologi ved overgangsalder
Vælger du behandlinger hos mig ifm. overgangsalderen, kan jeg fjerne flere af dine symptomer og derved undgår du måske brug af hormoner. Kinesiologisk behandling af overgangsalderen vil hjælpe din krop og psyke til at kommer i balance

Som kinesiolog bruger jeg muskeltesten for at afgøre, hvilke udfordringer der har højeste prioritet og derfor skal afbalanceres først. Muskeltesten er et let tryk på klientens arm eller en anden muskel. Jeg tager altid udgangspunkt i de symptomer, klienten oplever og ser på årsagerne som en helhed. Det gør jeg, da det fysiske og psykiske aspekt hænger sammen.
Jeg målretter min behandling til klientens behov. Ud over afbalanceringen, som skal få energien til at flyde frit, giver jeg også konkrete kostråd.

Ved kinesiologisk behandling af overgangsalder vil du eventuelt få nogle øvelser med hjem, som skal understøtte målet ved afbalanceringen.

Beskrivelse af overgangsalder
Har du hedeture, oplever humørsvingninger, søvnproblemer og har taget på uden at ændre på dine kostvaner, så kan det skyldes, at du er i overgangsalderen.

Det er forskelligt, hvornår kvinder kommer i overgangsalderen, men ofte starter det omkring 50 års alderen. Symptomerne varierer, men mange får tørre slimhinder i øjne og underliv samtidig med at slimhinden i underlivet bliver tyndere og mere sårbar. Nogle tager på ifm. i overgangsalderen og andre oplever psykiske forandringer, som hos nogle udvikler sig til en depression.

Mænds overgangsalder kaldes andropausen. Den viser sig ikke med så tydelige tegn, som hos kvinder og sker ofte mere gradvist. Derimod kan mandens overgangsalder strække sig over mange år.

Er du udfordret af din overgangsalder eller kender du én som er?

Scroll to Top