Alternativ behandling af Overvægt

Har du ofte været på slankekur uden den ønskede effekt? Eller tager du hurtigt de tabte kilo på igen?

Der er hjælp at hente med kinesiologi ved overvægt. Her kan du læse om, hvorfor det virker. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi ved overvægt
Vælger du kinesiologisk behandling ved overvægt, er du i gode hænder. Jeg vil som kinesiolog gennem afbalanceringen finde den eller de udfordringer, som gør, at du desværre ”fastholder” de ekstra kilo på sidebenene.

Jeg vil ved behandling af problemer med overvægt bruge muskeltesten til at afgøre, hvilken udfordring vi skal arbejde med som første prioritet. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel. Det kan fx være følelser, der blokerer for det ønskede vægttab, og disse starter jeg derfor med at afbalancere.

Udover at nogle ”spiser på deres følelser”, kan der med overvægten også opstå dårligt selvværd. Disse faktorer har jeg også med i kinesiologisk behandling af overvægt. Jeg ser altid mennesket som en helhed, hvor følelserne også har betydning for at opnå den optimale balance i kroppen.

Ved en kinesiologisk behandling mod overvægt vil du eventuelt også få lidt hjemmearbejde. Det skal bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Udfordret af overvægt?
Uanset om man kigger på sin BMI eller bare kigger i spejlet, så er man ofte ikke i tvivl om, at der er kommet nogle ekstra kilo for meget på kroppen. Selv om man har intention om at tabe sig, er det ikke altid så let, som det lyder.

De fleste antager, at overvægt handler om det, man putter i munden og ens motionsvaner. Men faktisk er overvægt langt mere kompleks, end man forestiller sig. Gener, ens psyke, de kropslige mekanismer og endda økonomiske forhold kan spille ind i forbindelse med overvægt.

Faktisk er over 50% af den voksne befolkning i Danmark overvægtige og tendensen er desværre stigende.

Har du eller én du kender problemer med at holde vægten nede?

Scroll to Top