Alternativ behandling af Slidgigt/gigt

Har du slidgigt eller gigt, så lever du formentlig med daglige smerter, nedsat bevægelighed og træthed.

Men fortvivl ikke, der er hjælp at hente….

Læs om her hvorfor kinesiologisk behandling af slidgigt, er et godt valg. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi ved slidgigt/gigt
Ved kinesiologisk behandling af gigt eller slidgigt tager jeg altid udgangspunkt i dine symptomer og ser på årsagerne som en helhed. Det gør jeg, da det fysiske og psykiske aspekt hænger sammen. Muskeltesten vil vise mig, hvilke udfordringer der har højeste prioritet og derfor skal afbalanceres først. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel.

Et eksempel fra klientpraksis er en kvinde på 67 år, der gennem mange år har levet med daglige smerter pga. slidgigt. Særligt ramt var hendes led i fingrene. Ved brug af muskeltesten viste det sig, at udfordringen skulle findes i hendes kost. Hun blev udstyret gode kostråd og allerede efter den 1. måned med de nye madvaner, havde hun en mærkbar bedring. Flere år efter behandlingen holder hun stadig fast i sin kost med mere grønt, mindre sukker og stivelse, hvilket har resulteret i markant færre smerter i fingre og led.

Behandlingen af smerter ved slidgigt eller gigt målretter jeg selvfølgelig til dig og dine behov. I afbalanceringen vil jeg arbejde med dine meridianer, som kan få energierne i din krop til at flyde bedre. Derved vil smerterne mindskes, så du undgår unødig brug af smertestillende medicin.

Du vil formentlig skulle lave nogle øvelser hjemme. Det kan være nogle sætninger, du skal sige eller nogle fysiske øvelser. Når jeg vælger at give dig hjemmearbejde i forbindelse med gigt eller slidgigt, er det for at hjælpe din krop til at fastholde og videreføre de mål, du ønsker at opnå.

Forklaring på slidgigt/gigt
Vidste du, at slidgigt, som også hedder artrose, er betegnet som en folkesygdom? Artrosen er den mest udbredte, af de over 200 gigtsygdomme, der findes?

Kvinder og mænd får lige hyppigt slidgigt og årsagerne er mange. Nogle eksempler kan være nogle typer af hårdt fysisk arbejde, overvægt, fysisk inaktivitet, tidligere ledskader eller at man i forvejen har en anden gigtsygdom.

Ligesom der findes mange årsager til slidgigt, er der heldigvis også mange muligheder for at søge vejledning og behandling.

Er du udfordret af slidgigt eller gigt, så ring og hør mere om, hvad jeg som kinesiolog kan hjælpe dig med.

Scroll to Top