Alternativ behandling af Søvnproblemer

Har du svært ved at falde i søvn og vågner du om natten og ikke kan falde i søvn igen? Eller føler du dig ikke udhvilet om morgenen?

Kinesiologisk behandling mod søvnproblemer kan hjælpe dig. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologisk behandling ved søvnproblemer
Undgår du kaffe, the og cola, inden du skal sove eller har du forsøgt at gå i seng på samme tid hver aften, uden det har haft en positiv effekt på dine søvnproblemer? Forklaringen skal formentlig findes et helt andet sted.

Når jeg starter en behandling af søvnproblemer, ser jeg på mennesket som en helhed. Der kan nemlig være flere årsager til, at man har problemer med at sove. Muskeltesten bruger jeg til at afgøre, hvilken udfordring der har højeste prioritet og derfor skal behandles først. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel.

Der kan også vise sig udfordringer, som du ikke selv havde tænkt over, men som din under-bevidsthed har holdt fast i.

Derfor er behandlinger med kinesiologi mod søvnproblemer et godt valg og jeg vil naturligvis målrette behandlingen netop til dig og dine behov.

Efter afbalanceringen får du måske nogle øvelser med hjem. Det kan være sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Ved en kinesiologisk behandling mod søvnproblemer skal hjemmearbejdet bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Søvnløshed og søvnproblemer
Op mod 1/3 del af alle voksne i Danmark oplever søvnbesvær i perioder og i samme gruppe har 10-15% kronisk søvnbesvær.

Søvn forbedrer immunforsvaret, styrker din hukommelse og er med til at forebygge stress, angst og depression. Det er lige så vigtigt, som at spise sundt og motionere – måske endda vigtigere.

Har du problemer med at sove eller føler du dig ikke udhvilet om morgenen?

Scroll to Top