Alternativ behandling af Sorg

Selv om sorg er en naturlig følelse, kan den fylde så meget, at det ”spænder ben”, for det du gerne vil i livet.

Ofte er det svært selv at finde vej ud af sorgen. Du kan trygt lade kinesiologien hjælpe dig. Kontakt mig og hør mere.

Brug af kinesiologisk behandling ved sorg
Måske har du hørt sætninger som; ”Det skal bare går over af sig selv” eller ”Op på hesten igen og se fremad”. Men desværre ved jeg, at det er lettere sagt end gjort. Sorg kan være kompleks og for mange, er det også svært at tale om.

Ved kinesiologisk behandling mod sorg, bruger jeg muskeltesten i behandlingen. På den måde spørger jeg kroppen og det gør, at samtaledelen fylder mindre end ved andre behandlingsformer. Muskeltesten viser de svar, som din underbevidsthed gemmer på og dermed nogle af de følelser, som du måske har ”lagt låg på”. Der vil ikke komme mere frem ifm. en afbalancering, end du er klar til at håndtere.

Så kinesiologi ved sorg er et godt valg, da det åbner op for at bryde de tankemønstre din underbevidsthed holder fast i. Når der igen er skabt balance, åbner det op for din selvheling og du vil opleve at få mere energi.

Når du vælger behandlinger med kinesiologi mod sorg, målretter jeg behandlingen netop til dig og dine behov.

Efter afbalanceringen får du måske nogle øvelser med hjem, det kan fx være sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Ved en kinesiologisk behandling ved sorg skal hjemmearbejdet bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Fakta om sorg
En af de hyppigste årsager til sorg er ifm. at miste noget, som er betydningsfuldt for én. Det kan fx være en elsket person, men det kan også opstå ved sygdom, skilsmisse, børn der flytter hjemmefra eller tab af job.

Symptomerne varierer fra person til person. Nogle bliver triste, er modløse, ensomme og kan føle fortvivlelse, angst og håbløshed. Både tankemåde, fysisk formåen og ens sociale liv kan blive påvirket, når man er i sorg. Hvert år rammes en kvart million danskere af sorg.

Er du ramt af sorg og ønsker at høre, hvad kinesiologien kan hjælpe med?

Scroll to Top