Alternativ behandling af Stress

Er du ofte irritabel, i dårligt humør og har hjertebanken? Eller har du svært ved at koncentrere dig og sover dårligt om natten? Så kan det være tegn på, at din krop er stresset.

Ignorer ikke faresignalerne – få kinesiologisk hjælp mod stress. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi ved stress
Det er forskelligt fra person til person, hvor meget der skal til, før man rammes af stress. Årsagen kan være en kombination af mange faktorer eller måske en konkret hændelse, som har udløst stressen. Måske er du selv bevidst om, hvilken hændelse der er tale om. Men en ubehagelig oplevelse, som din underbevidsthed har ”lagt låg på” kan også være en forklaring på at kroppen reagerer med stress.

Uanset hvornår og hvorfor din stress er startet, er kinesiologisk behandling af stress hos mig et godt valgt. Her vil jeg bruge muskeltesten til at finde frem til, hvilke ubalancer der har højeste prioritet. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel. Når jeg bruger muskelstesten og dermed spørger kroppen, vil samtaledelen formentlig fylde mindre end ved andre behandlingsformer.

Jeg målretter naturligvis behandlingen til dig og dine behov og der vil ikke komme mere frem ifm. en afbalancering, end du er klar til at håndtere.

Jeg bruger kinesiologi ved stress til at åbne op for at bryde de tankemønstre din underbevidsthed holder fast i. Når der igen er skabt balance, vil du opleve mere energi og ro i kroppen.

Efter afbalanceringen får du måske nogle øvelser med hjem, det kan fx være sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Ved en kinesiologisk behandling ved stress skal hjemmearbejdet bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Fakta om stress
Stress udløser en række fysiske og psykiske symptomer. Desværre overser mange faresignalerne og får ikke sagt fra i tide.
Oplever du at være stresset, er du ikke alene. Hver dag har 430.000 danskere symptomer på alvorlig stress, 30.000 indlægges på hospitalet og der dør dagligt knap 4 danskere af stress. Så der hersker ingen tvivl om, at du skal tage det alvorligt.

Fysiske signaler:
Hjertebanken, hovedpine, svimmelhed pga. træthed, øget svedtendens, hurtigt åndedræt, problemer med fordøjelsen, manglende sexlyst, nedsat immunforsvar, muskelspændinger og problemer med at sove.

Psykiske signaler:
Nedsat hukommelse, mere irritabel, angst, i dårligt humør, ubeslutsom og svært ved at koncentrere sig.

Kan du nikke genkendende til et eller flere af symptomerne ovenfor – ja så er det tid til at få hjælp..

Du er altid velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvad kinesiologisk behandling kan gøre ifm. stress.

Scroll to Top