Alternativ behandling af Tinnitus

Kender du til ringen, brummen og hylen for ørerne? Så er du ikke alene. Faktisk lider mere end 700.000 danskere af tinnitus.

Har du hørt sætningen; ”Det skal du lære at leve med”? Så er det nu, du skal læse videre. Kinesiologisk behandling mod tinnitus kan nemlig hjælpe dig.

Brug af kinesiologi mod tinnitus
Der kan være mange forklaringer til, at man får tinnitus. Derfor er kinesiologien et godt valg, da man med muskeltesten kan spore sig ind på, hvorfor du er udfordret af tinnitus. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel.

Hvis tinnitussen er opstået pga. stress eller depression vil jeg målrette behandling mod disse udfordringer. Der kan også være tale om varig høreskade eller aldershøretab, hvor kinesiologien kan gavne i form af afbalanceringer, hvis formål er at fjerne fokus fra tinnitussen.

I behandlingen af tinnitus med kinesiologi tager jeg udgangspunkt i de ubalancer, der testes frem. For at genoprette balancen bruger jeg blandt andet kæbeafspænding, som er særdeles effektiv, samt akupressurpunkter, massage og arbejde med meridianer for at få energien til at flyde igen.

For at understøtte den kinesiologiske behandling af tinnitus vil du eventuelt få lette øvelser med hjem, som skal understøtte målet ved afbalanceringen.

Beskrivelse af tinnitus
Der er stor forskel på, hvor generende tinnitus kan være. Hos nogle er det kun i den ene side, mens det hos andre er i begge ører. Lyden kan være konstant eller periodisk og opleves som en susen, piben eller ringen for ørerne. Mange forsøger at undgå støj og beskytter sig med ørepropper. Men det kan faktisk være med til at forværre symptomerne.

Er du ramt af tinnitus og ønsker at høre om, hvordan en kinesiologisk behandling foregå?

Scroll to Top