Alternativ behandling af Traumer

Har du været udsat for en særlig ubehagelig oplevelse? Det kan både være et fysisk eller et psykisk traume. Uanset om traumet er sket for nyligt eller det ligger mange år tilbage i tiden, er der hjælp at hente hos en kinesiolog.

Få behandling af traumet hos mig og få styrket kroppens evne til selvheling. Kontakt mig og hør mere om hvad kinesiologien kan hjælpe dig med.

Brug af kinesiologi mod traumer
Vælger du kinesiologisk behandling ved traume, vil der blive åbnet op for at genoprette din balance. Det er også muligt at behandle, selv om traumet ligger mange år tilbage eller hvis din underbevidsthed har ”lagt låg” på hændelsen, fordi den har været meget ubehagelig for dig.

Muskeltesten bruger jeg til at afgøre, hvilken udfordring der har højeste prioritet og derfor skal behandles først. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel. Det kan ske, at der viser sig udfordringer, som du ikke selv har tænkt over, men som din underbevidsthed har holdt fast i. Der kommer aldrig mere frem, end din krop er klar til at håndtere.

Derfor er behandlinger med kinesiologi mod traumer et godt valg og samtidig vil jeg naturligvis målrette behandlingen netop til dig og dine behov.

Efter afbalanceringen giver jeg dig måske nogle øvelser med hjem. Det kan være sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Ved en kinesiologisk behandling mod traume skal hjemmearbejdet bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Beskrivelse af traumer
Et traume kan sammenlignes med et sår eller en skade, hvor dine ressourcer er utilstrækkelige til at håndtere, det der er sket.

Symptomerne ved et traume kan fx være søvnforstyrrelser, frygt, smerter eller ømhed i kroppen og tankemylder. Nogle oplever også at genopleve traumet ifm. begivenheder, som minder om hændelsen.

Ved traumet bliver kroppens forsvarssystem aktiveret som i større eller mindre grad, er med til at påvirke dit liv og livskvalitet.

Har du været udsat for et traume eller ønsker at høre mere om, hvad kinesiologien kan hjælpe med ifm. traumer?

Scroll to Top