Alternativ behandling af Vrede

Selv om vrede er en naturlig følelse, kan det tage overhånd og ”spænde ben”, for det du gerne vil i livet.

Ved kinesiologisk behandling af vrede, vil du formentlig mærke ro i kroppen allerede efter første besøg.

Brug af kinesiologi mod vrede
Vælger du kinesiologisk behandling i forbindelse med vrede, bliver der åbnet op for at genoprette din balance. Behandling er også mulig, selv om du slet ikke kender årsagen til din vrede.

Jeg bruger muskeltesten til at afgøre, hvilken udfordring der har højeste prioritet og derfor skal behandles først. Der kan være blokeringer, der er med til at udløse vreden. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel. Måske ved du ikke selv, hvad det er din underbevidsthed holder fast i og som er forklaringen på din vrede. Det vil jeg kunne finde frem til og derfor er behandlinger med kinesiologi mod vrede et godt valg.

Behandlingen målretter jeg dig og dine behov og der kommer aldrig mere frem, end din krop er klar til at håndtere.

Efter afbalanceringen får du måske nogle øvelser med hjem. Det kan være sætninger, du skal sige eller lette fysiske øvelser. Ved en kinesiologisk behandling ved vrede skal hjemmearbejdet bruges til at hjælpe din krop med at fastholde og videreføre arbejdet med at nå dine mål.

Beskrivelse af vrede
Ofte forbinder man vrede med konflikt og skænderi. Men det kan også forekomme, hvis du føler dig truet eller trådt på. Her reagerer hjernen med det tankemønster den kender og hos nogle, vil det styre deres adfærd i en retning, der ikke er hensigtsmæssig.

Vreden viser sig forskelligt fra person til person. Hvis vreden begynder at fylde så meget, at det påvirker dit liv og dine handlinger, så er der hjælp at hente hos mig med kinesiologisk behandling.

Føler du dig ofte vred eller spænder vreden ben, for det du gerne vil?

Scroll to Top