Alternativ behandling af Rygproblemer

Smerter det i ryg, lænd eller begge steder? Mange mennesker lever med daglige smerter i ryggen – men husk, du skal ikke bare “lære at leve med dine smerter”.

Få hjælp med kinesiologisk behandling ved rygproblemer. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Brug af kinesiologi ved rygproblemer
Smerter i ryggen betegnes faktisk som en folkesygdom. Men hvorfor leve med smerterne?

Når du vælger at bruge kinesiologisk behandling ved rygproblemer, er du i gode hænder. Jeg ser på det hele menneske og selv om du måske allerede kender årsagen til dine rygproblemer, kan der også være andre grunde, der dukker op ifm. afbalanceringen. Jeg vil, ved smerter i ryggen, se på alle aspekter både de fysiske og de psykiske ifm. din behandling.

Det handler nemlig ikke kun om at afspænde de berørte muskler, men om at finde alle de udfordringer, der belaster din krop og giver dig ondt i ryggen.

De fleste antager, at rygproblemer alene skyldes ens holdning, når man går, står og sidder.

Men det kan også være blokeringer i dit energisystem eller et traume fx ved en ulykke, som har skabt stress i din krop. Her vil jeg ved behandling af rygproblemet starte med at løsne op for den stress, som kroppen evt, har oplevet. Først derefter vil afspænding af musklerne virke. Til det bruger jeg akupressurpunkter, massage samt arbejde med meridianerne for at få energien til at flyde igen.

Du vil eventuelt få lette øvelser med hjem. De skal understøtte målet ved afbalanceringen i forbindelse med kinesiologiske behandling af rygsmerter.

Beskrivelse af rygproblemer
Uanset om dine rygsmerter er nyopståede eller du har haft problemet længe, kan det forringe din livskvalitet og spænde ben, for de mål du har.

Rygsmerter opleves forskelligt fra person til person og på samme måde, er årsagerne til de opstår også meget forskellige.

Tunge løft, dårlige arbejdsstillinger, ensformigt arbejde og arvelig disposition kan være forhold, der resulterer i rygproblemer. Men fysisk form, inaktivitet gennem længere tid og dårlig trivsel på arbejde eller hjemme kan også være nogle af forklaringerne.

Læs også siden om smerter.

Har du problemer med ryggen eller kender du én som er udfordret af det?

Scroll to Top