Alternativ behandling af Smerter

Har du smerter i ryg, lænd eller andre steder og påvirker det din hverdag? Mange mennesker har lært at leve med deres smerter. Men hvorfor ”finde sig” i smerterne?

Kinesiologisk behandling af smerte kan hjælpe dig, så dine smerter aftager og i bedste fald helt forsvinder.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Brug af kinesiologi ved smerter
Når brug af kinesiologisk behandling ved smerter er særlig egnet skyldes det, at jeg ikke kun ser på stedet, hvor smerten er, men jeg ser på mennesket som helhed. Smerter kan nemlig opstå i en kombination af noget fysisk, som kroppen udsættes for, samtidig med at dine følelser bliver påvirkede.

I kinesiologi mod smerter viser muskeltesten mig, hvad der skal arbejdes med. Muskeltesten er et let tryk på din arm eller en anden muskel. Der kan nemlig være følelser, som blokerer for helingen af smerterne. Derfor er det vigtigt, at tage hånd om følelserne først og derefter er muligt at behandle de fysiske smerter. For at genoprette balancen bruger jeg blandt andet akupressurpunkter, massage og arbejde med meridianer for at få energien til at flyde igen.

Ved kinesiologisk behandling af smerter vil du eventuelt få lette øvelser med hjem, som skal understøtte målet ved afbalanceringen.

Fakta om smerter
Vidste du, at op til halvdelen af den arbejdende danske befolkning har smerter dagligt eller ugentligt? Og at smerter desværre rammer alle aldersgrupper lige fra børn til ældre.

Følelsen af smerte opleves forskelligt fra person til person og på samme måde, kan der også være mange forklaringer på, hvorfor smerterne opstår. Uheld, tunge løft, dårlige arbejdsstillinger og ensformigt arbejde kan være forhold, der resulterer i smerter. Det samme er gældende, hvis man har muskelspændinger, forstrækninger eller en betændelsestilstand i kroppen.

Læs eventuelt også siden om rygproblemer

Lider du af smerter, eller kender du en som gør? Hør mere om, hvordan kinesiologisk behandling af smerter foregår.

Har du smerter i ryg, lænd eller andre steder og påvirker det din hverdag?

Scroll to Top