Alternativ behandling af Hovedpine

Døjer du med hovedpine og vil du gerne komme den til livs uden brug af smertestillende piller?

Der er hjælp at hente i form at kinesiologisk behandling mod hovedpine. Læs mere om behandlingen nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi ved hovedpine
Når brug af kinesiologisk behandling ved hovedpine er særlig egnet skyldes det, at jeg ser på det hele menneske. Jeg bruger muskeltesten til at afgøre, hvad der er i højeste prioritet og som er det første, der skal afbalanceres.

For at genoprette balancen bruger jeg blandt andet akupressurpunkter, massage og arbejde med meridianer for at få energien til at flyde igen.

Ved kinesiologiske behandling af hovedpine vil jeg eventuelt give dig nogle lette øvelser med hjem, som skal understøtte målet ved afbalanceringen.

Hvorfor får man hovedpine?
Symptomerne på hovedpine er mange og det opleves forskelligt fra person til person. Mange beskriver det som en dunkende, trykkende eller jagende hovedsmerte, som i nogle tilfælde giver lys- og lydoverfølsomhed samt kvalme og opkast. Faktisk har hver tiende dansker ondt i hovedet mindst én gang om ugen.

De hyppigst kendte årsager er muskelspændinger, stress, dårlige arbejdsstillinger og dårlig nattesøvn. Men kost, væskebalance, kunstige sødemidler og støj kan også spille ind. Kvinder kan opleve hovedpine ifm. ændringer i hormonbalancen og undersøgelser viser at, er man udsat for miljøforandringer som kulde/varme og specifikke hændelser kan det også resultere i hovedpine.

Læs evt. også om siderne om spændingshovedpine og migræne

Lider du ofte af hovedpine eller kender du en som gør?

Scroll to Top