Alternativ behandling af Migræne

Lider du af migræne, så er du desværre ikke den eneste, da migræne er den trediehyppigste lidelse i Danmark. Men hvorfor tælle med i statistikken, når der er hjælp at hente med kinesiologi.

Kinesiologisk behandling mod migræne er et godt valg, læs om hvorfor netop det, kan hjælpe dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig.

Brug af kinesiologi ved migræne
Vælger du kinesiologisk behandling af migrænen, er du i gode hænder. Her vil jeg som kinesiolog se på alle de faktorer, der kan spille ind, når man bliver ramt af migræne.

De hyppigst kendte årsager til migræne er kæbespændinger, nakkespændinger og problemer med øjnene. Men stress, for lidt eller for dårlig søvn og at spise uregelmæssigt, kan også ligge til grund for din migræne. En anden forklaring kan være for lavt blodsukker fx på grund af dårlige spisevaner eller diabetes. Nogle kvinder får desuden migræne, når der sker ændringer i hormonbalancen.

En behandling med kinesiologi ved migræne vil tage udgangspunkt i de ubalancer, der testes frem. Det gør jeg med muskeltesten, som er et let tryk på din arm eller en anden muskel. For at genoprette balancen bruger jeg blandt andet akupressurpunkter, massage og arbejde med meridianer for at få energien til at flyde igen.

For at understøtte den kinesiologiske behandling af migræne vil du eventuelt få lette øvelser med hjem, som skal understøtte målet ved afbalanceringen.

Hvad betegner migræne?
Migræne er meget mere end bare hovedpine. Faktisk er der 1 ud af 10 voksne i Danmark, der lider af migræne i løbet af et år og flere kvinder end mænd, er plaget af det.

Migræne er ofte tilbagevendende hovedpine, som kan være med meget kraftige anfald. Samtidig oplever mange kvalme, opkast, synsforstyrrelser og at være lyd- og lysfølsomme. Anfaldene kan komme pludseligt eller mere gradvist og kan vare i flere timer. Nogle kan have migræne i flere dage.

Læs også siderne med hovedpine og spændingshovedpine.

Er du ramt af migræne eller kender du én, som er?

Scroll to Top